Powered by JS Network Solutions

Vestigingen KDO

2012 KD SPELEN MET ZAND EN WATEROnze drie kinderdagverblijven vindt u verspreid over Vianen en zijn op werkdagen geopend van 07.15 tot 18.15 uur.

Brengen en halen
U kunt uw kind 's ochtends voor 09.00 uur bij ons brengen en ophalen na 16.00 uur. Als uw kind halve dagen komt, dan kunt u tussen 12.30 en 13.00 uur uw kind ophalen of brengen. Het is in het belang van alle kinderen dat u deze breng- en ophaaltijden respecteert, zo wordt het dagprogramma niet onnodig verstoord.


De dagindeling
Om de kinderen de nodige structuur te bieden, kennen de groepen een vaste dagindeling. Deze dagindeling houdt rekening met de breng- en ophaaltijden van de ouders. Voor baby's geldt een uitzondering. We sluiten voor hen zoveel mogelijk aan op het dag- en voedingsritme van thuis. 

Voeding
Voor de voeding op de kinderdagverblijven volgen wij de richtlijnen uit ons protocol voedingsplan. Kern van dit voedingsplan is dat voeding gezond en verantwoord moet zijn. Wij verzorgen de flesvoeding voor baby's, we voeren diverse merken die staan genoemd in het protocol. Heeft uw kind een voedselallergie of dieet? Dan bespreken wij dit met u tijdens het intakegesprek en houden hier, waar mogelijk, rekening mee.

Luiers
Wij zorgen voor luiers, we hebben ze in alle soorten en maten en uiteraard zijn ze van goede kwaliteit. Hiervoor brengen wij geen extra kosten bij u in rekening.

Slapen
Kinderen die thuis overdag slapen, doen dat ook bij ons. Uw kind slaapt altijd in hetzelfde, veilige, bedje. Voor kinderen jonger dan twee jaar vragen wij u een katoenen slaapzak mee te geven. 

Voor meer informatie over onze kinderdagverblijven kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Harriëtte van Empel via telefoon 0347 - 36 66 78 of via e-mail h.vanempel@kinderopvangvianen.nl.