Powered by JS Network Solutions

Vestigingen BSO

2012 SKV paardenmarkt 1 bewerkt-1Onze vijf BSO vestigingen vindt u verspreid over Vianen en in Hagestein, op alle vestigingen bieden wij naschoolse opvang vanaf het moment dat de school uit is, tot 18.15 uur.
Bij De Duim en Kidzkeet bieden wij ook voorschoolse opvang aan van 07.15 uur tot aanvang school. Hier kunnen de kinderen samen met elkaar ontbijten.

Een dag op de BSO
Als de kinderen 's middags binnenkomen, dan is er eerst een groepsmoment waarbij ze samen iets drinken en/of gegeten. De kinderen die om 12.00 uur naar de BSO komen eten gezamenlijk een broodmaaltijd. Het eerste groepsmoment is voor de kinderen het moment om aan elkaar en de pedagogisch medewerkers te vertellen hoe de dag op school is geweest. Kinderen kiezen daarna wat ze willen gaan doen, de groepsleiding biedt activiteiten aan. Regelmatig staan die activiteiten in het teken van een thema. In de activiteiten wordt variatie geboden, denk daarbij aan spelletjes, knutselen, koken, sport, muziek, cultuur, etc.

BSO tijdens studiedagen van de school
Als de basisschool een studiedag heeft, dan is de BSO de gehele dag open van 08.00 tot 18.15 uur. Voor kinderen die op de betreffende studiedag normaal ook komen voor naschoolse opvang, brengen wij geen extra kosten in rekening.

BSO tijdens schoolvakanties
De BSO-locaties zijn tijdens schoolvakanties de hele dag open van 08.00 tot 18.15 uur. In die vakantieweken is er een extra uitgebreid activiteitenprogramma. Regelmatig maken de kinderen dan uitstapjes die passen bij het thema van de vakantieweek. In vakanties worden groepen en locaties soms samengevoegd.

Als uw kind een keer niet komt
Als uw kind ziek is, of gaat spelen bij een vriendje of vriendinnetje en niet naar de BSO komt, dan willen wij dat graag vooraf weten. U kunt 's ochtends voor 09.00 uur bellen en een bericht inspreken op het antwoordapparaat van de eigen groep.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Wendy Rossell via telefoon 
0347 - 36 66 65 of e-mail w.rossell@kinderopvangvianen.nl