Welkom bij Sport BSO Viko!

Sport BSO Viko opent met ingang van 1 november 2022 de deuren voor kinderen van 7 jaar en ouder. Je vindt sport bso Viko in de splinternieuwe kantine van korfbalvereniging Viko op sportpark Blankenstein in Vianen. De sportvelden gaan we gebruiken voor de leukste sport en spel activiteiten.

Op onze sport BSO worden kinderen extra gestimuleerd zich persoonlijk en sociaal te ontwikkelen door een gevarieerd aanbod aan sport- en spelactiviteiten. Hierdoor worden kinderen handiger en fitter, ontdekt het talenten, verkent grenzen en leert doorzetten en samenwerken. Naast de sportactiviteiten is er volop gelegenheid om vrij te spelen, te knutselen of gewoon te chillen.

over bso De Rank

Wist je dat...

0

jaren ervaring

0

goals per jaar

0

fijne medewerkers

Over de locatie

Binnen

We zijn gevestigd in de gloednieuwe kantine van Korfbalvereniging Viko. Naast dat op sport het accent ligt bieden wij kinderen ook de gelegenheid om een spelletje te spelen of creatief aan de slag te gaan. Ook na het sporten is er ruimte voor kinderen om zich terug te trekken in de loungehoek met een Donald Duck of een ander leuk boek.

Buiten

Buiten maken wij gebruik van de sportvelden  waar we elke dag leuke en uitdagende sport en spelactiviteiten opzetten voor de kinderen.

Uitdagende activiteiten

Bruisend BSO!

Op onze Sport BSO kunnen kinderen kiezen uit tal van activiteiten op het vlak van sport en spel. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor andere activiteiten bijvoorbeeld op het gebied van kunst, cultuur en natuur.

De volgende activiteiten ondernemen we bijvoorbeeld:

  • sport- en spelactiviteiten (binnen en buiten);
  • speurtochten in de natuur;
  • creatieve activiteiten zoals ‘knutselen met kosteloos materiaal’ of schilderen met je voeten;
  • dansen op de leukste hits;

Een fijn team

We werken met een vast team van drie enthousiaste, gediplomeerde en ervaren sport- en pedagogisch medewerkers. Iedere dag bieden we de leukste activiteiten aan voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

Langeweg 2, 4133 AX Vianen

Sport BSO Viko
T: 06-26331457
E: bsoviko@kinderopvangvianen.nl

openingstijden: maandag t/m vrijdag van 14:00 uur tot 18:15 uur. In de vakanties is de BSO geopend van 08:00 uur tot 18:15 uur.

LRK nummer: 965552664

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over Sport BSO Viko kun je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Amber Uit den Bogaard via telefoon 0347 – 36 66 65 of e-mail kindplanning@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

Bekijk ons inspectierapport

Meld je kind aan bij Sport BSO Viko

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen