Welkom bij peuteropvang ’t Kleine Vosje!

De peuteropvang staat al 37 jaar bekend als dé ontmoetingsplek voor peuters in Hagestein.  Ook peuters en ouders uit het dorp Hoef en Haag weten ons steeds meer te vinden.

Zo’n 99% van de peuters gaan na hun vierde verjaardag naar de naastgelegen basisschool Meester Vos.

over ’t Kleine Vosje

Wist je dat...

0

jaren ervaring

0

knuffels per jaar

0

vaste medewerkers

Over de locatie

De peuteropvang heeft een plekje in het dorpshuis en kijkt uit op de speeltuin en het schoolplein van basisschool Meester Vos.

Binnen

Er zijn twee gezellige ruimtes met allerlei mogelijkheden voor jouw peuter. Denk aan een bouwhoek, glijbaan, klimtoren, huishoek, winkeltje, taalhoek en een heuse chillruimte.

Buiten

Hier hebben we de beschikking over een met hekken afgezet openbare speeltuin. Daarin zijn een huisje, wipkip, klaverblad en hinkelpad aanwezig. Heerlijk om hier te spelen, te bewegen en te ontdekken!

Leuke activiteiten

We werken in thema’s volgens de ‘piramide methode.’ Denk bijvoorbeeld aan ‘thuis’, ‘lente’, ‘verkeer’ of ‘kunst.’ Onze activiteiten en uitstapjes zijn gericht op het thema.

Op dinsdag gebruiken we de gymzaal. Hier kunnen we binnen fietsen, spelen met ballen en doen we beweeg- en kringspelletjes.

Op donderdag gaan we naar buiten. We spelen met alles wat er aanwezig is in de speeltuin.

Een fijn team

Er staan drie vaste pedagogisch medewerksters op de groep. Zij hebben de benodigde diploma’s en EHBO voor kinderen. Eén medewerker heeft een BHV certificaat.

Op dinsdag is er daarnaast een vrijwilligster en op donderdag momenteel een stagiaire, die met net zoveel inzet en enthousiasme ons meehelpen.

Wij zorgen er met elkaar voor dat er zorg en tijd genomen wordt om de peuters de aandacht en begeleiding te geven die ze verdienen!

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

Bongerd 4
4124 AK Hagestein

‘t Kleine Vosje (peuteropvang)
T: 06-41125243
E: kleinevosje@kinderopvangvianen.nl

openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:30

LRK nummer: 514272788

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over peuteropvang ‘t Kleine Vosje kan je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Amber Uit den Bogaard via telefoon 0347 – 36 66 65 of e-mail kindplanning@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

Bekijk ons inspectierapport

Meld je kind aan bij ’t Kleine Vosje

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen