Welkom bij peuteropvang De Zonnestraaltjes!

De peuteropvang is dé ontmoetingsplek voor peuters uit Everdingen. We hebben een eigen plek in basisschool De Regenboog. Peuters en kleuters spelen hier gezellig samen. We werken nauw samen met school. Dat is fijn want zo is de overgang van de peuteropvang naar het onderwijs straks minder groot voor je kind.

Over De Zonnestraaltjes

Wist je dat...?

0

jaren ervaring

0

knuffels per jaar

0

vaste medewerkers

Over de locatie

Binnen

Binnen zijn er verschillende hoeken waar er gespeeld kan worden. Er is een huishoek,  knutselhoek, bouwhoek, autohoek en verkleedhoek. Bij elk nieuw thema creëren we een themahoek. Ieder kind bepaalt zelf met wat en wie hij/zij speelt. Ook is er een leuke zandtafel waar je kind heerlijk kan spelen met zand en water. Modder maken!

Buiten

Buitenspelen vinden we heel fijn, dus dat doen we iedere dag! We spelen op een stuk van het plein waar de kinderen lekker tussen de struiken kunnen spelen en verstoppen. Ontdekken met natuurlijke materialen!

Leuke activiteiten

We werken in thema’s volgens de ‘piramide methode.’ Denk bijvoorbeeld aan ‘thuis’, ‘lente’, ‘verkeer’ of ‘kunst.’ Onze activiteiten en uitstapjes zijn gericht op het thema. Natuurlijk ontbreekt de kring, waarbij we met elkaar liedjes zingen, boekjes lezen en fruit eten, niet.

Deze leuke peuteropvang heeft speciale  3+ activiteiten voor de ‘oudere peuters.’ Nét iets meer uitdaging. Nét even iets anders dan de ‘jongere peuters.’

Een fijn team

We zijn een klein en hecht team waarbij er 2 vaste pedagogisch medewerkers op de groep staan.

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

Graaf Florisstraat 6, 4121 EL Everdingen

De Zonnestraaltjes (peuteropvang)
T: 06-57973762
E: zonnestraaltjes@kinderopvangvianen.nl

openingstijden: woensdag en vrijdag van 08:30 tot 12:30

LRK nummer: 317932627

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over peuteropvang De Zonnestraaltjes kan je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Chantal van Wegen via telefoon 0347 – 36 66 78 of e-mail kindplanning@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

Bekijk ons inspectierapport

meld je kind aan bij De Zonnestraaltjes

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen