Peuteropvang De Zijderupsjes

Schoolstraat 3
4112 GA
Zijderveld
06 21 62 58 50

Openingstijden
Ma en do: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

170030453

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang De Zijderupsjes

Peuteropvang De Zijderupsjes heeft direct plaats voor je  kind (geen wachtlijst). Deze locatie heeft een superfijne plek in basisschool CNS Herédium in Zijderveld. Iedereen kent elkaar en de kinderen zijn vertrouwd met het gebouw. Zo is de overgang naar de basisschool straks minder groot voor je peuter.

Binnen
De peuteropvang in Zijderveld heeft een mooi podium waar je peuter kan zitten om bijvoorbeeld te knutselen of puzzelen. Ook eten en drinken we hier met de hele groep. In de bouw- en huishoek kan je kind zelfstandig of samen spelen. De heerlijke kussens bij de boekenkast nodigen uit om boekjes te pakken en door te bladeren. Als je peuter het fijn vindt, lezen we de boekjes voor.

Leuke activiteiten
Bij De Zijderupsjes zijn we gek op zingen! Vooral de ‘liedjes met bewegingen’ vinden de peuters mooi. Het is prachtig om met elkaar te dansen of een spel te spelen met een groot parachutedoek. We werken in thema’s volgens de Piramide methode voor voorschoolse educatie. Hierbij wisselen we in thema’s die gaan over ‘thuis’, ‘lente’, ‘verkeer’ of ‘kunst.’ Onze activiteiten en uitstapjes zijn gericht op het gekozen thema.

Buitenspelen
De peuters van de peuteropvang in Zijderveld spelen graag buiten op het schoolplein met de fietsjes en tractors. Voor de jongere kinderen zijn er loopauto’s. Als het mooi weer is, is niets zo lekker als in de zandbak spelen en modder maken!

Inschrijven Peuteropvang in Zijderveld

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!