Welkom bij peuteropvang De Zijderupsjes!

De Zijderupsjes heeft een superfijne plek in basisschool CNS Herédium in Zijderveld. Iedereen kent elkaar en kinderen zijn vertrouwd met het gebouw. Dat is fijn, want zo is de overgang naar school straks minder groot voor je peuter.

over De Zijderupsjes

Wist je dat...

0

jaren ervaring

0

knuffels per jaar

0

fijne medewerkers

Over de locatie

De peuteropvang is op maandag- en donderdagochtend geopend.

Binnen

Er is een mooi podium waar je peuter fijn kan zitten om bijvoorbeeld te knutselen of te puzzelen. Ook eten en drinken we hier met z’n allen. Natuurlijk ontbreekt een gezellig liedje niet!

In de bouw- en huishoek kunnen kinderen zelfstandig of samen spelen. De heerlijke kussens bij de boekenkast nodigen je peuter uit om boekjes te pakken en door te bladeren. Of we lezen zelf voor.

Buiten

We spelen graag buiten op het schoolplein. Fietsen, klimmen of lekker spelen in de zandbak? Het kan allemaal!

Leuke activiteiten

We werken in thema’s volgens de ‘piramide methode.’ Denk bijvoorbeeld aan ‘thuis’, ‘lente’, ‘verkeer’ of ‘kunst.’ Onze activiteiten en uitstapjes zijn gericht op het thema.

We zijn gek op zingen! Vooral de ‘liedjes met bewegingen’ vinden de peuters mooi. Het is prachtig om met elkaar te dansen of een spel te spelen met een groot parachutedoek.

Buitenspelen

Peuters vinden het heerlijk om buiten te spelen met de fietsjes en tractors. Voor de jongere kinderen zijn er loop auto’s. En als het mooi weer is, is niets zo lekker als in de zandbak te spelen. Het liefst nog wat water erbij. Hé kijk nou, we hebben modder gemaakt!

Een fijn team

We zijn een klein en hecht team. Coby werkt al 20 jaar op de peuteropvang en Bianca sinds een aantal maanden. Op maandag is er ook nog een vrijwilligster op de groep.

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

Schoolstraat 3, 4122 GA Zijderveld

De Zijderupsjes (peuteropvang)
T: 06-21625850
E: kov.zijderveld@kinderopvangvianen.nl

openingstijden: maandag en donderdag van 08:30 tot 12:30

LRK nummer: 170030453

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over peuteropvang De Zijderupsjes kan je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Chantal van Wegen via telefoon 0347 – 36 66 78 of e-mail kindplanning@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

Bekijk ons inspectierapport

Meld je kind aan bij De Zijderupsjes

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen