Welkom bij Kinderdagverblijf Hoef en Haag!

Locatie Hoef en Haag ligt in de gelijknamige nieuwe wijk in Vianen. We zitten tijdelijk in het gebouw van ‘De Prenter’, maar gaan uiteindelijk verhuizen naar een nieuw pand in Hoef en Haag.

In de nieuwsbrief van mei 2019 voor de (toekomstige) bewoners van Hoef en Haag staat dat SKV afziet van de voorgestelde locatie. Dit is onjuist. Zodra er meer bekend is over de locatie in Hoef en Haag informeren wij  jullie hierover via deze website.

over Hoef en Haag

Wist je dat...

0

jaren ervaring

0

knuffels per jaar

0

fijne medewerkers

Over de locatie

Binnen

De binnenruimte is ingericht aan de hand van thema hoeken, denk daarbij aan een huishoek, een bouwhoek en een rustig hoekje waar kinderen zich terug kunnen trekken om een boekje te lezen. Tijdens een VVE thema (Voor- en Vroegschoolse Educatie) staat er een themakast op de groep.

Buiten 

Er is een overkapt speelterrein, zodat we ook met slecht weer buiten kunnen spelen. Kinderen hebben hier alle ruimte hebben om te fietsen en fijn te spelen.

Leuke activiteiten

Binnen:

Bij Hoef en Haag zijn we gek op muziek, knutselen en lekker bewegen. We zetten een liedje aan en dansen erop los! Ook opa’s en oma’s nodigen we soms uit. Supergezellig is dat!

Buiten activiteiten:

We gaan graag op pad naar de bibliotheek of winkels. Even samen een broodje kopen bij de bakker bijvoorbeeld!

Een fijn team

Bij Kinderdagverblijf Hoef en Haag werkt een warm, enthousiast, en klein team. We zetten ons voor de volle 100% in om het voor je kind en jou zo fijn mogelijk te maken.

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

Grote Geusplein 1, 4131 GZ Vianen
telefoon: 06-22065649
E-mail: prenter@kinderopvangvianen.nl

LRK nummer: 312833003

Openingstijden: 07:15 uur tot 18:15 uur

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over Kinderdagverblijf Hoef en Haag kan je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Harriëtte van Empel via telefoon 0347 – 36 66 78 of via e-mail h.vanempel@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

Bekijk ons inspectierapport

Meld je kind aan bij Hoef en Haag

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen