Kinderdagverblijf Hoef en Haag

De Brink 6
4125 TR
Hoef en Haag

Papegaaien
06 82 04 05 86

Panda’s
06 82 04 28 58

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

197181867

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Hoef en Haag

Kinderdagverblijf Hoef en Haag is een nieuwe locatie, gelegen in Hoef en Haag met veel ruimte en speelgelegenheid voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om eropuit te trekken. Wij zitten samen met onze BSO en basisschool Het Avontuur in één gebouw. Zo creëren we een vertrouwde plek voor kinderen tot en met 12 jaar.

Binnen en buiten spelen
In kinderdagverblijf Hoef en Haag kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar zowel binnen als buiten alle kanten op! Er is volop ruimte waar je kind heerlijk kan spelen. Denk bijvoorbeeld aan de tuin waar je kind kan fietsen, glijden, klimmen of spelen in de zandbak. Voor de allerjongsten is er een babyhoek.

Leuke activiteiten
Liedjes zingen, muziek maken, boekjes lezen of knutselen. Iedere dag staan er leuke, afwisselende activiteiten op het programma. Ook spelen we graag buiten en maken we graag een wandeling in de buurt. Zo ontdekken de kinderen steeds weer nieuwe dingen.

Inschrijven kinderdagverblijf in Hoef en Haag

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!