Welkom bij Buitenschoolse opvang Egbertus!

Bij deze leuke BSO komen de kinderen van basisschool Egbertus. De kleuters worden door de juffen overgedragen en vanaf groep 3 komen de kinderen zelf naar de BSO als ze uit zijn. Een fijne kleinschalige opvang waar iedereen elkaar kent.

over bso egbertus

Wist je dat...

0

jaren ervaring

0

knuffels per jaar

0

fijne medewerkers

Over de locatie

Binnen

BSO Egbertus zit in de school waardoor we gebruikmaken van de faciliteiten die de school biedt. Er is een groot houten poppenhuis waar kinderen graag mee spelen. Het keukentje, de auto mat, de spelletjestafel en grote ‘chillbank’, zijn favoriet! Gezellig even een boekje lezen of filmpje kijken. Lekker ontspannen na school.

Buiten

Jouw kind kan hier heerlijk buitenspelen op de twee speelpleinen! Zo is er voor de jongere kinderen een:

  • verkeersplein;
  • overdekte & afsluitbare zandbak;
  • een klim- & klauter rek met een glijbaan;
  • een vogelnest schommel;
  • een touwenrek. (En de schuur met verschillende fietsjes, karren en ander buitenspeel materiaal)

De oudere kinderen vermaken zich met een tafeltennistafel, een voetbalkooitje en koppelduikrek in verschillende hoogtes. Genoeg te beleven buiten!

Uitdagende activiteiten

Bruisend BSO!

Op de BSO kiezen kinderen ’s middags uit activiteiten op het vlak van kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Koken, kunstwerken maken, programmeren…het kan allemaal! Denk bijvoorbeeld aan figuurzagen, kleutergym of ‘just dance’ op de Wii.

Naast ‘geplande’ activiteiten leggen we ook regelmatig verschillende materialen op tafel waarmee de kinderen zelf iets maken. Zo leren ze verschillende materialen ontdekken en het stimuleert hun fantasie.

Buiten

We spelen graag buiten op de pleinen. Tikkertje, touwtje springen, voetballen of knotshockey. Heerlijk om na school lekker buiten je energie kwijt te kunnen! Een keer per week geeft pedagogisch medewerker Zinho buiten een sportclinic.

Een fijn team

Wij zijn een warm en betrokken team dat graag een veilige en gezellige omgeving creëert voor jouw kind. Niets moet en bijna alles mag. Samen zorgen we voor een gezellige tijd na school en in vakanties.

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

Achterstraat 30, 4132 VE, Vianen

Egbertus (onder en bovenbouw)
T: 06-10060440
E: egbertus@kinderopvangvianen.nl

openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 14:30 uur tot 18:15 uur. Op woensdag en vrijdag worden de kinderen opgevangen op BSO de Rank. In de vakanties is de BSO geopend vanaf 08:00 uur tot 18:15 uur. De opvang in vakanties vindt plaats op BSO de Rank.

LRK nummer: 138519626

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over BSO Egbertus kan je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Chantal van Wegen via telefoon 0347 – 36 66 78 of e-mail kindplanning@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

Bekijk ons inspectierapport

Meld je kind aan bij Egbertus

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen