Welkom bij Buitenschoolse opvang De Rank!

Bij deze leuke BSO komen de kinderen van de onderbouw van Basisschool De Rank. Wij zijn een hele hechte groep. Alle kinderen zitten in hetzelfde gedeelte van school in de klas en zien elkaar dagelijks. Dit is goed te merken tijdens de BSO uren. Iedereen, zowel jong als oud, kan met elkaar spelen. Een gezellige boel bij BSO De Rank!

over bso De Rank

Wist je dat...

0

jaren ervaring

0

knuffels per jaar

0

fijne medewerkers

Over de locatie

Binnen

We hebben een ruime groepsruimte die is ingedeeld naar de leeftijd van de kinderen. Ieder kind kan hier na school fijn spelen in bijvoorbeeld een poppenhoek, bouw-/autohoek of leeshoek.

Buiten

Ook de buiten inrichting is ingedeeld in bepaalde hoeken door de verschillende speeltoestellen die zijn geplaatst. We spelen op het schoolplein, het Wed of op ons eigen BSO plein.

Na school pakken we de ballen, tennisspelletjes, frisbee of buitenspellen zoals dammen of vier op een rij. Genoeg te doen na school!

Uitdagende activiteiten

Bruisend BSO!

Op de BSO kiezen kinderen ’s middags uit activiteiten op het vlak van kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Koken, kunstwerken maken, programmeren…het kan allemaal!

Bij BSO De Rank vinden we het daarnaast erg leuk om met kring- en tafelspelen aan de slag te gaan, of met verschillende educatieve spelletjes.

Buiten

Het is heerlijk om na school even een wandeling te maken of een speurtocht uit te zetten. En buitenspelletjes zoals ‘Anne Maria Koekkoek’ en ‘stopdans’ blijven favoriet.

Een fijn team

We werken met een vast team van twee enthousiaste pedagogisch medewerkers. Iedere dag bieden we de leukste activiteiten aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

‘t Wed 14-16, 4132 CC Vianen

De Rank
T: 06 – 36260829
E: derank@kinderopvangvianen.nl

openingstijden: maandag t/m vrijdag van 14:00 uur tot 18:15 uur. In de vakanties is de BSO geopend van 08:00 uur tot 18:15 uur. De opvang in vakanties vindt plaats op BSO de Rank.

LRK nummer: 203365483

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over BSO De Rank kan je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Chantal van Wegen via telefoon 0347 – 36 66 78 of e-mail kindplanning@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

Bekijk ons inspectierapport

Meld je kind aan bij De Rank

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen