Welkom bij Buitenschoolse opvang Hoef en Haag!

BSO Hoef en Haag is met ingang van augustus 2022, met twee groepen gevestigd in het mooie nieuw​e Kindcentrum aan de Brink. Binnen het Kindcentrum werken wij samen met Basisschool het Avontuur en met de twee groepen kinderdagverblijf, ook van SKV.

BSO Hoef en Haag is een gezellige en nieuwe BSO waar je kind zich op alle vlakken kan ontwikkelen! Buiten is een groot plein en zijn er, in dit leuke nieuwbouwdorp, volop speelmogelijkheden in de vele speeltuinen. Zelfstandigheid vinden we belangrijk; kinderen kunnen vanaf 7 á 8 jaar, samen met jou, een ‘speelcontract’ ondertekenen en mogen daarmee vrij buitenspelen! Superfijn, toch?

over bso hoef en haag

Wist je dat...

0

jaren ervaring

0

knuffels per jaar

0

fijne medewerkers

Over de locatie

Binnen

We zijn met twee groepen gevestigd in basisschool het Avontuur, waarbij het uitbreiden naar een derde groep een mogelijkheid is. Samen met school delen we diverse ruimtes. Je kind kan in verschillende hoeken heerlijk spelen. Denk aan een leeshoek, bouwhoek en knutselhoek. Ook kan je kind creatief aan de slag in het atelier!

Buiten

Er is volop ruimte om te spelen en dingen te ontdekken! De speelpleinen liggen in een rustige en pas aangelegde omgeving. Het zijn uitdagende speelpleinen met verschillende speeltoestellen voor jongere en oudere kinderen.

Uitdagende activiteiten

Bruisend BSO!
Op de BSO kiezen kinderen ’s middags uit activiteiten op het vlak van kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Koken, kunstwerken maken, proefjes doen, spelletjes, programmeren…het kan allemaal! Soms gaan we ook lekker op pad om de speeltuinen in de omgeving te verkennen of halen we boodschappen bij de supermarkt om eens lekker wat te koken! En wisten jullie dat Hoef en Haag ook een kikkertuin heeft waar je kikkerdril kan zoeken?

Een fijn team

Er staan talentvolle en betrokken medewerkers met veel enthousiasme voor jou en je kind klaar.

Welkom bij Buitenschoolse opvang Hoef en Haag!

Op deze superleuke BSO zitten de kinderen van basisschool Het Avontuur! Een fijne ontmoetingsplek voor kinderen uit Hoef en Haag. Je ziet vriendschappen groeien en steeds hechter worden.

BSO Hoef en Haag is een gezellige locatie met een echt ‘ons-kent-ons gevoel’.

Praktische informatie

Adres + Contactgegevens

BSO Hoef en Haag
De Brink 6, 4125 TR Hoef en Haag

De Flamingo’s
De Capibara’s

Telefoon: 06-57846671
E-mail: bsohoefenhaag@kinderopvangvianen.nl

Openingstijden: alle dagen van 14:00 uur tot 18:15 uur. In de vakanties is de BSO geopend vanaf 08:00 uur tot 18:15 uur. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er vanaf 7.15 uur VSO.

LRK nummer: 339220119

Plaatsingsmogelijkheden

Voor meer informatie over BSO Hoef en Haag kun je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Amber Uit den Bogaard via telefoon 0347 – 36 66 65 of e-mail kindplanning@kinderopvangvianen.nl.

GGD Inspectierapport

BSO Hoef en Haag
Bekijk ons inspectierapport

meld je kind aan bij BSO Hoef en Haag

dan gaan wij direct op zoek naar de beste plek voor jouw kind

Schrijf direct in

Of bel 0347 - 36 66 60

Rekentool

Bereken direct je netto kosten kinderopvang

Berekenen