Powered by JS Network Solutions

De Peuterclub

Speelt uw peuter graag met andere kinderen? Is uw peuter leergierig en wil hij de wereld ontdekken? Dan is De Peuterclub iets voor uw kind.
De Peuterclub is voor kinderen vanaf 2,5 jaar en open op woensdag- en vrijdagochtend van 09.00 tot 12.30 uur bij Kruimel, Aimé Bonnastraat 8 in Vianen.

peuterclubPeuters zijn leergierige wezentjes. Ze zijn op zoek naar uitdagingen en maken gretig gebruik van mogelijkheden en kansen om de wereld om hen heen te ontdekken. Peuters reageren enthousiast op activiteiten die hun nieuwsgierigheid prikkelen. Waar jongere kinderen vooral nog alleen spelen of naast andere kinderen, zoeken peuters juist elkaars gezelschap om samen te spelen. Bij de peuterclub is er volop gelegenheid voor peuters om elkaar te ontmoeten, samen te spelen en met en van elkaar te leren.

De medewerkers van de peuterclub zijn speciaal geschoold en bieden activiteiten aan die helemaal zijn afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsfase van peuters. De peuters leren niet alleen persoonlijke vaardigheden zoals bouwen, zingen, hinkelen, knippen en plakken. Ze leren ook om samen te leven met anderen: samen delen, luisteren naar elkaar, wachten op je beurt, conflictjes oplossen en rekening houden met elkaar. De kinderen bereiden zich bij de peuterclub spelenderwijs voor op de basisschool. Maar het samen spelen, ontdekken en ervaren blijft altijd voorop staan.

Het inschrijfformulier voor De Peuterclub kunt u hier downloaden. U bent natuurlijk van harte welkom om eens te komen kijken bij De Peuterclub, daarvoor kunt u een afspraak maken. Op de locatie zijn ook inschrijfformulieren aanwezig. De minimale eigen bijdrage is
€ 0,55 per uur, na aftrek van de kinderopvangtoeslag.