Powered by JS Network Solutions

Buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen die naar de basisschool gaan. Bij onze BSO's bieden wij kinderen een leuke invulling van de doordeweekse vrije tijd. De kinderen maken deel uit van een vaste groep kinderen met vaste pedagogisch medewerkers. Naar welke BSO uw kind komt is afhankelijk van de school die uw kind bezoekt. 

wandelen bso cirkelWij bieden een compleet BSO-aanbod, van voorschoolse- en naschoolse opvang tijdens schoolweken, vakantieopvang tijdens schoolvakanties en op studiedagen van de school. De voorschoolse opvang is zelfs inclusief ontbijt! Ook hebben wij, tegen vergoeding, een breng- en haalservice voor zwemles en sport.

Voorschoolse opvang is bij BSO De Duim en BSO Kidzkeet, van 07.15 uur tot aanvang schooltijd. Op al onze BSO-locaties bieden wij naschoolse opvang, van einde schooltijd tot 18.15 uur.
Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag open van 08.00 tot 18.15 uur.

Onze pedagogisch medewerkers zijn herkenbaar aan een blauw hesje met ons logo. Zij verzorgen het brengen en ophalen van de kinderen naar en van school, vaak met onze Stint. De Stint is een elektrische bolderwagen, voor veilig vervoer aan max. 10 kinderen, inmiddels vertrouwd in het straatbeeld van Vianen.

Voor meer informatie over buitenschoolse opvang kunt u contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Wendy Rossell via telefoon 0347 - 36 66 65 of e-mail w.rossell@kinderopvangvianen.nl