Powered by JS Network Solutions

Inschrijven

Na de oriëntatiefase over de mogelijkheden hoe u de zorg voor uw kind(eren) wilt (gaan) regelen wanneer u werkt of studeert, kiest u bij ons voor fijne en professionele kinderopvang. Dan komt het moment dat u uw kind(eren) bij ons wilt inschrijven. Fijn dat u voor ons kiest!

Hoe inschrijven?
U maakt gebruik van het digitale inschrijfformulier op onze website. Klikt u hiervoor op 'Inschrijfformulier' rechts in uw scherm.

Wanneer inschrijven?
Wij adviseren u om uw kind zo lang mogelijk voor de gewenste plaatsingsingsdatum in te schrijven.
Bent u zwanger? U kunt uw baby al tijdens de zwangerschap bij ons inschrijven. 
Bezoekt uw kind één van onze kinderdagverblijven en gaat hij/zij binnenkort naar school? Als u uw kind dan ook naar één van onze BSO's wilt laten gaan, schrijf uw kind dan wel in voor de BSO. Uiteraard zorgen wij bij plaatsing van uw kind op de BSO voor een soepele overgang tussen kinderdagverblijf en BSO.

Bevestiging
Uw kind is officieel ingeschreven op het moment dat het inschrijfformulier bij ons binnen is. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van ontvangst. Uiterlijk drie maanden voor de gewenste plaatsingsdatum krijgt u bericht over de plaatsing van uw kind. Ook voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek benaderen wij u.

Wijzigen van dag(deel)
Wanneer u structureel één of meerdere dagen/dagdelen wilt wijzigen, stuur dan uw verzoek tot wijziging naar kindplanning@kinderopvangvianen.nl