Powered by JS Network Solutions

Inschrijven

Na de orientatiefase over de mogelijkheden hoe u de zorg voor uw kind(eren) wilt (gaan) regelen wanneer u werkt of studeert, kiest u bij ons voor fijne en professionele kinderopvang. Dan komt het moment dat u uw kind(eren) bij ons wilt inschrijven. Fijn dat u voor ons kiest!

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan op twee manieren:
- u maakt gebruik van het digitale inschrijfformulier op de website
- u maakt gebruik van het papieren formulier dat u bij ons informatieboekje ontving
Klikt u voor beide keuzes op 'Inschrijfformulier' rechts in uw scherm.

Wanneer inschrijven?
Wij adviseren u om uw kind zo lang mogelijk voor de gewenste plaatsingsingsdatum in te schrijven.
Bent u zwanger? U kunt uw baby al tijdens de zwangerschap bij ons inschrijven. We ontvangen dan graag een geboortekaartje als de baby er eenmaal is.
Bezoekt uw kind een van onze kinderdagverblijven en gaat hij/zij binnenkort naar school? Als u uw kind dan ook naar een van onze BSO's wilt laten gaan, schrijf uw kind dan wel in voor de BSO. Uiteraard zorgen wij bij plaatsing van uw kind op de BSO voor een soepele overgang tussen kinderdagverblijf en BSO.

Bevestiging
Uw kind is officieel ingeschreven op het moment dat het inschrijfformulier bij ons binnen is. U ontvangt een schriftelijke bevestiging van ontvangst. Uiterlijk drie maanden voor de gewenste plaatsingsdatum krijgt u bericht over de plaatsing van uw kind. Ook voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek benaderen wij u.

Wijzigen van dag(deel)
Wanneer u een of meerdere dagen/dagdelen wilt wijzigen, gebruikt u dan geen inschrijfformulier. U stuurt gewoon een mail met uw verzoek tot wijziging naar kindplanning@kinderopvangvianen.nl