Door de samenwerking van Stichting Kinderopvang Vianen (SKV) met korfbalvereniging VIKO start de eerste sport bso in Vianen. De sport bso van SKV krijgt de beschikking over de nieuwe kantine van VIKO op sportpark Blankenstein. Vrijdag 16 september tekenden beide partijen de overeenkomst.

Sport stimuleert de ontwikkeling
Sport bso VIKO is voor kinderen van 7 jaar en ouder en opent 1 november de deuren. Op de sport bso werken enthousiaste, gediplomeerde en ervaren sport- en pedagogisch medewerkers. Kinderen worden hier extra gestimuleerd zich persoonlijk en sociaal te ontwikkelen door een gevarieerd aanbod aan sport- en spelactiviteiten op de sportvelden. Hierdoor worden ze handiger en fitter, ontdekken talenten, verkennen grenzen en leren ze doorzetten en samenwerken.

Yvonne Schubad, directeur SKV: ‘Jong geleerd is oud gedaan. Als kinderopvangorganisatie willen wij een bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl. Dat doen wij op al onze locaties, maar sport bso Viko biedt extra uitdaging op het gebied van sport en spel.’

Nog enkele plekken vrij op nieuwe sport bso VIKO

Er zijn nog enkele plaatsen voor kinderen van 7 jaar en ouder. De nieuwe sport bso is bedoeld voor kinderen die op De Wegwijzer, De Voorhof of Werelds zitten. Inschrijven kan heel eenvoudig via de website van SKV: www.kinderopvangvianen.nl. Het is ook mogelijk om een aantal dagen sport-bso te combineren met opvang op bso Parkschool en Werelds.

Ondertekening overeenkomst Sport bso VIKO; Links voorzitter Tessa Crone van VIKO, midden Yvonne Schubad, directeur SKV en rechts Joyce Etten, clustermanager van de nieuwe sport bso.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht)