Wist je dat je met heel veel verschillende opleidingen aan de slag kunt in de kinderopvang? Bijvoorbeeld met een MBO- of HBO-diploma in de richting van pedagogiek. Of met een sport-, kunst of docentenopleiding. Als jij het leuk vindt om met kinderen te werken en op zoek bent naar een flexibele (bij)baan dichtbij huis, dan komen wij graag met jou in contact! Kom je kennismaken tijdens de inloopavonden?

Data inloopavonden

  • in Hagestein op maandag 12 september van 18.30 – 20 uur bij KDV Hagestein, Maatgraaf 4.
  • in Culemborg op dinsdag 20 september van 18.30 – 20.30 uur bij KDV Kiekeboe, Prijsseweg 45.

Tijdens de inloopavond hoor je wat werken bij ons leuk maakt dat en hoe je bij ons kunt groeien!
Samen kijken we wat er aansluit bij jouw wensen. Er kan meer dan je denkt!

Word jij onze nieuwe collega? De ruim 400 pedagogisch medewerkers van SKCN (Leerdam), SKV (Vianen) en SKPC (Culemborg) werken graag samen met jou aan een fijne en veilige plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en plezier hebben!

Meer weten? Bel of app: 06 38 17 85 60 of mail recruitment@skcn.nl.

https://werkenbijskv.nl/inloopbijeenkomsten

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht)