Afgelopen maandagochtend 13 juni is het nieuwe kinderdagverblijf van Stichting Kinderopvang Vianen (SKV) in Hoef en Haag feestelijk geopend. De openingshandeling werd verricht door Ivo, Jamie, Luuk, Stijn en Joah. De nieuwste locatie van SKV bestaat uit twee groepen voor kinderen van de leeftijd 0 tot 4 jaar.

Vanwege de bouw van het nieuwe dorp Hoef en Haag is al enkele jaren geleden het traject ingezet voor het realiseren van een brede school met o.a. kinderdagverblijf en BSO. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan De Brink. Het nieuwe gebouw is heerlijk ruim, licht en mooi gesitueerd midden in Hoef en Haag. Hoef en Haag is een snelgroeiend en levendig dorp waar heerlijk gewandeld en gespeeld kan worden met de kleintjes. In september zal de officiële opening plaatsvinden en zullen ook onze BSO en basisschool Het Avontuur de deuren openen.

Op KDV Hoef en Haag wordt gewerkt met unieke pedagogische concepten: Baby Beleving, Drentel Dreumes en Peuter Power! Zo is KDV Hoef en Haag niet alleen een hele gezellige en veilige kinderopvang maar wordt er op een speelse manier gewerkt aan de ontwikkeling van elk kind!

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht)