Afgelopen week vierde Stichting Kinderopvang Vianen haar dertigjarig jubileum met een complete feestweek voor alle kinderen van de peuterclubs, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. “Een hele uitdaging in coronatijd, maar onze kinderen zijn al deze inzet zeker waard” aldus directeur-bestuurder Mieke van der Linden. Dit jubileumjaar dus geen grote festiviteiten met ouders en andere genodigden, maar een week lang elke dag feest voor de kinderen van de peuterclubs, kinderdagverblijven en BSO’s.

Maandag werd er afgetrapt met gebak voor alle medewerkers. Mieke van der Linden: “dankzij onze kanjers die elke dag met passie, enthousiasme en liefde voor de kinderen aan de slag gaan, staan we nu als organisatie waar we nu staan; een volwassen organisatie waar kinderen niet alleen in een vertrouwde en veilige omgeving worden opgevangen, maar waar we kinderen helpen te ontwikkelen en groeien!

Op het kinderdagverblijf en de peuterclub was er naast allerlei leuke spelletjes, een muziekoptocht, springkussens en een ballenbak, ook een verrassingsoptreden van de muzikale clown Bennie Bang. De kinderen van BSO werden verrast met een graffitiworkshop, middagje lasergamen en een optreden van Igor Krulsnor. Op vrijdag werd de week feestelijk afgesloten met een discomiddag.

Locaties In dertig jaar tijd is Stichting Kinderopvang Vianen uitgegroeid tot een gezichtsbepalende organisatie binnen Vianen en ook in de omliggende dorpen Hagestein, Hoef en Haag, Everdingen en Zijderveld. Met vijf KDV-locaties, zes peuterclubs en zes BSO-locaties is er altijd wel een locatie in de buurt. De verbinding met tal van maatschappelijke organisaties en scholen maakt SKV vertrouwd, betrokken en dichtbij!

Voor de komende jaren werkt SKV verder aan de groei in kwaliteit, maar ook wordt er hard gewerkt aan het realiseren van een nieuwe locatie in Hoef en Haag, uitbreiding van de BSO De Vos in Hagestein en BSO De Rank in Vianen. Ook Peuterclub ’t Kleine Vosje gaat per januari 2021 een extra dag open. Met deze uitbreiding komt SKV tegemoet aan de groeiende vraag van ouders. Ouders die op zoek zijn naar kinderdagopvang of buitenschoolse opvang voor hun kind(eren) zijn van harte welkom uitgenodigd voor een rondleiding!