Op maandagochtend 13 juli 2020 was het eindelijk zover, na maanden van voorbereiding werd het nieuwe kinderdagverblijf van Stichting Kinderopvang Vianen (SKV) in Hagestein feestelijk geopend. De openingshandeling werd verricht door Pepijn, Alisha, Mees en Jolijn. Ze werden hierbij geholpen door wethouder Tirtsa Kamstra en locatiemanager Helen van Barneveld.

Met de opening van het kinderdagverblijf in Hagestein zet SKV een mooie nieuwe stap. Voor het eerst in haar 30-jarig bestaan opent SKV een kinderopvanglocatie buiten Vianen. Locatiemanager Helen van Barneveld vertelt trots: “Natuurlijk  hebben we al jaren onze BSO in Hagestein en verzorgen we hier in het dorp, net als in Zijderveld en Everdingen, ook het peuterclubwerk. Toch is dit heel speciaal, met de opening van de maar liefst vier nieuwe KDV- groepen gaat een langgekoesterde wens in vervulling”.

– tekst gaat onder de foto verder –

Vanwege de nieuwbouw van Hoef en Haag, maar ook de steeds groter wordende vraag naar kinderopvang vanuit Hagestein, werd al enkele jaren geleden het traject ingezet voor het realiseren van een kinderdagverblijf in Hagestein. Het nieuwe kinderdagverblijf is gevestigd in de nieuwbouw achter de Meester Vosschool. Het nieuwe gebouw is lekker ruim en alles is nieuw met een prachtig uitzicht. Hagestein is een gezellig dorp waar heerlijk gewandeld en gespeeld kan worden met de kleintjes. Ook een bezoekje aan de weekmarkt op woensdag zit er vast en zeker in!

Op KDV Hagestein wordt gewerkt met unieke concepten: Baby Beleving, Drentel Dreumes en Peuter Power! Zo is KDV Hagestein niet alleen een hele gezellige en veilige kinderopvang maar wordt er op een speelse manier gewerkt aan de ontwikkeling van jouw kindje!

Voor meer informatie over Kinderdagverblijf Hagestein kan je contact opnemen met onze plaatsingsmedewerker Amber Uit den Bogaard via telefoon 0347 – 36 66 65 of e-mail a.uitdenbogaard@kinderopvangvianen.nl.