Na de zomervakantie gaat BSO de Vos in Hagestein uitbreiden. BSO de Vos (Stichting Kinderopvang Vianen) is al heel wat jaren een vertrouwd gezicht in Hagestein en Hoef en Haag. Vanwege de gestage groei van Hoef en Haag en de enorme aanwas van nieuwe kinderen op de BSO is in overleg met de Meester Vosschool gekozen voor het starten van een nieuwe groep binnen deze school.

Wat BSO de Vos nou zo leuk maakt is voor Anouck van den Akker, werkzaam op de BSO, glashelder: “Dat er zo ontzettend veel mogelijk is natuurlijk! Samen ontdekken, beleven en vooral veel plezier hebben! Elke middag zorgen we voor leuke en diverse activiteiten waarvoor de wensen van de kinderen de bron van inspiratie zijn. De ene keer gaan we met een groep kinderen lekker buiten ravotten terwijl andere kinderen bezig zijn met het bakken van cupcakes, het maken van een prachtig kunstwerk of het spelen van een leuk spel. De andere keer trekken we er met elkaar op uit de natuur in of doen samen een leuke activiteit zoals een lampionnenoptocht, sporten in de gymzaal of een gezonde fruit-picknick op het grasveld; we zijn voor alles in! Als de kinderen aan het einde van de middag het liefst niet gelijk mee naar huis willen, is dat voor ons het grootste compliment dat er is.”

– tekst gaat onder de foto verder –

Voor Stichting Kinderopvang Vianen is meebewegen met de behoefte van het kind heel erg belangrijk. Als we de ontwikkeling van een kind serieus willen nemen dan moet je als BSO van alle markten thuis zijn: heerlijk samen (buiten)spelen, ravotten en sporten, maar ook weten wanneer een kind behoefte heeft aan rust of een eigen plekje waar het zelf kan spelen, huiswerk maken of lezen.

De nieuwe groep die na de zomervakantie start opent zijn deuren van maandag t/m vrijdag. Op BSO de Vos biedt Stichting Kinderopvang Vianen opvang aan voor de kinderen van de basisscholen LEEF, Het Avontuur, Het Talent en natuurlijk de Meester Vosschool. Inschrijven voor de BSO kan heel eenvoudig via onze website: www.kinderopvangvianen.nl. Voor vragen kun je terecht bij Wendy Rossell (telefoon: 0347–36 66 65 of e-mail: w.rossell@kinderopvangvianen.nl).

Stichting Kinderopvang Vianen is al 30 jaar een begrip in Vianen en omgeving en verzorgt naast de BSO ook het peuterwerk (Peuterclub ’t Kleine Vosje) in Hagestein en start per 13 juli 2020 met 4 kinderopvanggroepen in het nieuwe gebouw achter de Meester Vosschool.