Per 1 mei 2020 beëindigt Sandra de Leeuw haar werkzaamheden als directeur-bestuurder bij Stichting Kinderopvang Vianen (SKV).

De Raad van Toezicht is blij om te kunnen meedelen dat de sollicitatiegesprekken rondom een interim directeur-bestuurder goed verlopen zijn en dat wij Mieke van der Linden benoemd hebben als opvolgster van Sandra de Leeuw. Mieke van der Linden begint vandaag 6 april bij SKV en zal vanaf 9 april 2020 de taken van Sandra de Leeuw als directeur-bestuurder van SKV overnemen.

Mieke van der Linden is een ervaren directeur-bestuurder in de branche kinderopvang. Sinds medio 2018 werkt zij als zelfstandig organisatie-ontwikkelaar en coach en is zij beschikbaar voor interim werk. Mieke heeft ervaring met leiding geven aan veranderings-en groeiprocessen en het opzetten en onderhouden van duurzame samenwerking met onder andere het onderwijs.

Wij zien de samenwerking met Mieke van der Linden met veel vertrouwen tegemoet en wensen haar veel succes toe bij SKV. Tegelijkertijd bedanken wij Sandra de Leeuw voor al het werk dat zij in de afgelopen periode heeft verricht voor SKV.

Raad van Toezicht SKV

Marlieke Sijbrandij
Heleen Tonn
Hans Wijgers
Edouard Buning