Ruim 5 jaar werkt Stichting Kinderopvang Vianen op haar kinderdagverblijven met het Voor- en Vroegschoolse educatieprogramma ‘Piramide’ (VVE). Ook de peuterclubs zijn hier inmiddels mee gestart. Het programma heeft een dusdanig positief effect op de ontwikkeling van de kinderen, dat een nieuwe groep van 11 pedagogisch medewerkers hun certificaat heeft behaald om met dit bruisende en uitdagende programma aan de slag te kunnen gaan!

Piramide stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een pakkende combinatie van diverse activiteiten zoals muziek, dans maar ook (voor)lezen, sport en spel krijgen kinderen in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Een mooie start voor elk kind!

Lees hier meer over de ‘Voor-en vroegschoolse educatie’ (VVE) bij Stichting Kinderopvang Vianen: https://www.kinderopvangvianen.nl/voor-en-vroegschoolse-educatie/

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht)