Al na de voorjaarsvakantie van dit jaar is de nieuwe Parkschool aan de Looch in Vianen in gebruik genomen. Gisteren, donderdag 3 oktober, werd het gebouw daadwerkelijk officieel geopend! Het gebouw huisvest naast een tweetal scholen (De Voorhof en De Wegwijzer) ook de Peuterclub en een aantal kinderdagverblijf en BSO groepen van Stichting Kinderopvang Vianen.

Dat de officiële opening zo lang op zich heeft laten wachten heeft o.a. te maken met de inrichting van de buitenspeelruimte dat inmiddels zo goed als klaar is. Wethouder Tirtsa Kamstra van de gemeente Vijfheerenlanden refereerde hier ook naar tijdens de openingshandeling.

Toespraak Sandra de Leeuw (directeur SKV)

Tijdens de opening waren de kinderen van de BSO volop in touw. Met elkaar zorgden ze ervoor dat de gasten goed werden verzorgd. Met hapjes gingen ze de zaal door en als volleerde barmannen en vrouwen zorgden ze ervoor dat iedereen wat te drinken kreeg!

Na de opening en een aantal toespraken van o.a. onze eigen directeur Sandra de Leeuw werden de gasten rondgeleid door het pand. Stichting Kinderopvang Vianen ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet in een prachtig nieuw pand waar alle ruimte is voor kinderen om te ontdekken, zich te ontwikkelen en te ontspannen.