Stichting Kinderopvang Vianen (SKV) is er bij tijdens de paardenmarkt van woensdag 9 oktober op het kinderplein. Het kinderplein is te vinden aan het Valkenplein in Vianen. Alle kinderen zijn welkom in onze tent om hun steentje bij te dragen aan een prachtig kunstproject. Ook kun je een eigen stokpaardje maken. Daarnaast organiseren we een leuke kleurplatenwedstrijd om te vieren dat we een nieuwe mascotte hebben!

Lekker creatief
Tussen 09.30 uur en 11.30 uur verzorgd Jolande van Kouwen, kunstenares en o.a. werkzaam bij SKV, een gezellige “inloopworkshop”. Alle kinderen kunnen eenvoudig even binnenwandelen in onze tent en deelnemen aan dit schilderproject, zelfs als je maar een paar minuten de tijd hebt kun je al een bijdrage leveren. Het gaat natuurlijk heel spannend worden hoe dit uitpakt, maar het idee is dat we samen een prachtig kunstwerk maken dat we later kunnen exposeren!

Tussen 13.00 uur en 15.30 uur kun je samen met onze medewerkers en Puck de Haan van Creabeez een eigen stokpaardje maken. Dit is natuurlijk super gezellig en ook nog eens helemaal gratis! Kom gezellig knutselen en neem ook nog eens je eigen paard mee naar huis!

Lees verder onder de afbeelding

Onze nieuwe mascotte!

Kleurplatenwedstrijd
Omdat we sinds deze week een nieuwe mascotte hebben organiseert Stichting Kinderopvang Vianen dit jaar ook een kleurplatenwedstrijd voor de kinderen van groep 1 t/m 4. Op veel scholen wordt deze kleurplaat in de komende week uitgedeeld, maar heeft uw kind er geen ontvangen dan is hij ook heel makkelijk te downloaden. Voor de eerste 100 kinderen die hun kleurplaat komen inleveren hebben we wat lekkers, ook is er een leuke prijs te winnen!

Download hier de kleurplaat: https://www.kinderopvangvianen.nl/wp-content/uploads/2019/10/kleurplaat-paardenmarkt.pdf